O reklamie w internecie Piotr Polok
-
- Business
-
Dlaczego marketing internetowy jest dzisiaj taki ważny? Ile kosztują działania związane z reklamą w internecie i kto powinien się na nie zdecydować? Jak podejść do promocji sklepu, a jak do strony usługowej? Opowiada Piotr Polok. Rozmowę prowadzi Natalia Siuta. Zapraszam na www.piotrpolok.pl
-
Marketing historyczny - czy potrafimy z niego korzystać? (odc. 74) ft. Wiktoria Czarnecka
O marketingu historycznym w polskich kampaniach reklamowych, o dobrych i złych reklamach opowiada Wiktoria Czarnecka - autorka książki „Marketing historyczny. Czy umiemy mądrze korzystać z historii?". Pytają Natalia Siuta i Piotr Polok.
-
Czy marketing internetowy czeka pełna automatyzacja? (odc. 73) ft. Michał Rochwerger
Jak na przestrzeni lat zmienił się marketing internetowy? Czy wkrótce zniknie zapotrzebowanie na część specjalistów? A może już niedługo będą przydatni jeszcze bardziej? Opowiadają Michał Rochwerger i Piotr Polok. Pyta Natalia Siuta.
-
Kiedyś pandemia, teraz AI. Jak zmienia się współpraca z klientem?
W co dzisiaj inwestują klienci agencji reklamowych? Jaki marketing ich interesuje? Które z działań wykonują sami, a co przekazują specjalistom? Czy AI zmienia marketing, podobnie jak kilka lat temu zrobiła to pandemia? Natalia Siuta i Piotr Po
-
Marketing senioralny - jak dotrzeć do odbiorców? (odc. 71) ft. Dorota Podlodowska i Sabina Grzywok
O roli marketingu senioralnego opowiadają Dorota Podlodowska - wielokrotnie nagradzana dziennikarka, a obecnie Przewodnicząca Rady Seniorów w Mikołowie oraz Sabina Grzywok - wiceprezeska Związku Stowarzyszeń Centrum Aktywności.
-
Nagrywanie podcastu w studiu i poza nim (odc. 70) ft. Elżbieta Jasińska i Zuzanna Grudzień
Czy można tworzyć podcasty, jeśli wcześniej nie miało się z tą formą żadnej styczności? Można! Udowadniają to uczniowie szkół, biorących udział w projekcie "Z mikrofonem po muzeach. Podcastowe dziedzictwo kulturowe Ziemi Pszczyńskiej".
-
Marketing kolejowy (odc. 69) ft. Przemysław Brych – „Konduktor Przemek”
O marketingu kolejowym oraz o tym, jak praca na kolei wygląda od kuchni opowiada Przemysław Brych, inżynier bezpieczeństwa transportu kolejowego, w sieci znany jako „Konduktor Przemek”. Pytają Piotr Polok i Natalia Siuta.